Urbanisatie Mira Baia : ons nieuw project

Healthenergy : een nieuw project ! preview

Eerst en vooral wensen wij iedereen, al is het iets later dan voorzien wegen de omstandigheden van onze vorige post, een gelukkig en vooral gezond 2018.

Healthenergy begint haar nieuwe jaar met een nieuw project. Deze lente gaan wij van start met ons "make over" Beach Appartement Mira Baia. We zijn druk in de weer met het renoveren en opfrissen van een twee kamer appartement op 100m van het Meia Praia strand het grootste strand van de Algarve dat maar liefst 5 km lang is. Het ligt op 10 minuten van Casa Alta Vista dat hoger gelegen is op de Monte Piscaretta. Het condominium beschikt over slechts 16 appartementen en is dan ook rustiger en gemoedelijker dan grote hotels of resorts. Nochtans ontbreekt het je aan niets, op het dak is een zonneterras en zwembad met een adembenemend zicht van het strand en de omgeving. Er is een lift aanwezig voor ouderen of minder validen. Een eigen parkingplaats is voorzien.

Meia Praia

Het appartement is luxueus ingericht met een volledig geïnstalleerde keuken, een terras  met zicht op zee, twee slaapkamer die uitgeven op het terras, living, eetkamer en hal. Wifi is gratis beschikbaar en een curved UHD  55 inch tv met satelliet is aanwezig. In het gebouw tegenover het condominium kan u met een kaart genieten van alle mogelijke spa faciliteiten. Over het appartement is een restaurant op het strand Giavota Branca waar je kunt genieten van heerlijke visgerechten. Als alles in kannen en kruiken is posten wij een volledige foto en film reportage waar wij verdere informatie zullen geven over dit prachtige project.

Tot binnenkort

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *