Behandelingen

De laatste 20 jaar is er een felle opleving geweest van alternatieve of complementaire geneeskunde. Tegenwoordig vind je in Europa meer en meer klassiek geschoolde artsen die naast hun reguliere praktijk ook alternatief behandelen. Met schade en schande heeft het publiek ontdekt dat klassieke geneeskunde niet alleen zaligmakend is en hebben alternatieve behandelingen hun nut bewezen.

Deze complementaire therapieën sluiten klassieke geneeskunde in het geheel niet uit. De naam is duidelijk “complementair” wat wil zeggen dat het aanvullende behandelingen kunnen zijn op klassieke therapieën. Natuurlijk kunnen een aantal kwalen, zeker kwalen gerelateerd aan ouderdomsverschijnselen, wel met complementaire behandelingen behandeld en genezen worden.

We geven hier een overzicht van de voornaamste therapieën die in het Health Energy Centre worden toegepast. Deze zijn onderverdeeld in twee delen: De Medisch/Energetische Behandelingen waarbij de meerderheid door een Arts moet behandeld worden en de Psychosoma /Relaxatie therapieën die kunnen aangeleerd worden zodat je je zelf kunt behandelen. Meer info over deze therapieën vind je op de menubalk of klik hieronder het icoontje van jou keuze.