Avontuurlijke Outdoor & Sport Acitiviteiten

 

Als je een adrenaline junkie bent is dit voor jou!

De westkust, waar de kust ruiger en wilder is, leent zich het hele jaar door voor een brede variëteit aan watersporten.

Voor de avonturiers en sporters zijn duiksport, sportvissen, parasailing en surfen uitgelezen keuzen om je adrenaline in versnelling te zetten.

Voor de echte adrenaline junkies kun je het allemaal is bekijken vanuit hogere sferen en opteren voor skydiving of kun je vlieglessen nemen in Alvor.

Niet minder spectaculair zijn ballontochten al zit je dan wel iets comfortabeler!

Terug met de voeten of liever gezegd de wielen op de aarde met spectaculaire Off-Road jeep safari tochten of met een Quad of Buggy die je de onverharde zandtracks op de kliffen laat ontdekken met eindeloze vergezichten vanop duizelingwekkende kliffen.

Ontdek de oneindige horizon van de Atlantische oceaan of de Caldas de Monchique; de vulkanische bergketen met Mount Foia met zijn 902m het hoogste punt van de Algarve.
Voor de onverschrokken avonturiers hoort klauteren op de metershoge zeekliffen van de Algarvische kustlijn er natuurlijk ook bij met de Coastering trips, de meer avontuurlijke variant van wandelen en hiken. Wij organiseren deze trips voor u waarbij meestal een maaltijd inbegrepen is. Dat kan outdoors zijn of incluis lokale restaurants.