Casa Alta Vista: Uw Verblijf

Genieten & Herbronnen

Casa Alta Vista : de ideale combinatie van een hotel, wellness en vakantiehuis.

Een uniek concept: Gewoon een onvergetelijke vakantie of meer aandacht voor je welzijn? 

Casa Alta Vista combineert het beste uit drie werelden: de service van een luxe hotel, de aandacht voor je welzijn en gezondheid van een welness resort en de privacy van een vakantieverblijf. Als je gewoon snakt naar echte verwennerij en een onvergetelijke vakantie of je hebt speciale vereisten zoals bvb. voedingsallergieën of een gezondheids-problematiek waardoor reizen moeilijk wordt dan zorgt het Health Energy Centre voor een gepersonaliseerde formule op maat voor U, in een luxueuze omgeving met een persoonlijk en warm onthaal en betrokkenheid!

Bovendien biedt de Algarve streek aan elk wat wils, van ontspanning tot een waaier aan sportieve activiteiten, cultuur en kunst voor de liefhebber.  Nieuwsgierig naar de activiteiten ? Bezoek onze pagina De Algarve: land van Zon en Zee of  Klik hier.

Uw Exclusieve verblijfsfaciliteiten

Casa Alta Vista ; een persoonlijke formule op maat gesneden enkel voor U of met uw familie of favoriete vrienden!  Tijdens uw verblijf te Casa Alta Vista deel je je verblijf enkel met de mensen die je bij je wilt: je partner, je favoriete vriend of vriendin, ouders of - als je dat het liefst hebt- alleen. Geniet van een exclusieve privacy terwijl er tegemoetgekomen wordt aan al uw wensen inzake welness, gezondheid en service.

Onze Suite en Luxueuse Kamers

Onze gasten hebben de keuze te verblijven in onze luxueuze BleuBird Suite of in een van onze twee luxe kamers de Red Tiger Room of de Ocean Blue Dolphin Room. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de Suite of Kamers.

Of U nu kiest voor de Suite of een van onze luxe kamers, U hebt steeds exclusief toegang tot de exotische tuinen, de infinity pool en de spa faciliteiten. Casa Alta Vista beschikt over een overdekte privé parking. 

Ontbijt & Lunch Faciliteiten

Onze Service voorziet een uitgebreid standaard ontbijt of ontbijt à la carte. Wij verwennen U eveneens met dagschotels en snacks. Wij houden rekening met specifieke voedselvereisten zoals diabetes en allergieën. Meer info over onze catering klik hieronder op Lunch & Breakfast at Casa Alta Vista. 

Voor meer info over het standaard ontbijt menu of het ontbijt en andere menu's A la Carte klik hieronder op Breakfast & Suggestions Home Made

Wellness & Gezondheid tijdens Uw Verblijf

Je wil wellness en aandacht voor je welzijn en gezondheid ?  

Het Health Energy Centre, is een concept geleidt door Dr. Ivo, een ervaren arts in alternatieve geneeskunde en zijn echtgenote een docente in meditatie. (Meer info over Dr. Ivo klik hier.)  

Zij hebben dit unieke Wellness concept ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende wensen van hun gasten voor een unieke en verjongende vakantie zonder zorgen. Hebt U aangepaste voeding nodig omdat u aan allergieën lijdt of U wil een Detox-kuur volgen of uw energie terug op pijl krijgen door middel van alternatieve behandelingen zoals acupunctuur, cupping of andere therapieën?  In ons centrum is dit allemaal mogelijk. Voor meer info over Behandelingen in ons Health Energy Centre klik hieronder op Behandelingen. Voor meer info betreffende de Detox Kuur klik hieronder op Detox.