De Bleubird Suite

Indien je voor de suite opteert, ga je voor je eigen luxueuze lounge met minibar, espressomachine en diverse theesoorten. Een verfijnd en sereen slaapvertrek geïnspireerd door de lagunes van Alvor waar een verkwikkende nachtrust is verzekerd met het kingsize bed voorzien van een ergonomisch matras met aloe vera. De  ensuite badkamer heeft een massage douche met ingebouwde voetverzorging en voetmassage. Alles in de badkamer is voorzien voor uw comfort : badjassen, badhandoeken, verzorgingsproducten en haardroger incluis, alles tot in de puntjes verzorgd.

Voor ontspanning beschikt de slaapkamer van de ” Bluebird Room” suite over een 139 cm flatscreen High Definition Tv en Blu-ray speler met een keuze van meer dan 300 films en talloze series a la carte. WiFi is aanwezig om met geliefden te chatten of Skypen om al die nieuwe indrukken te delen.

Aangrenzend aan je kamer is het terras met zicht op de infinity pool en met zeezicht. Het terras beschikt over een gewone jacuzzi en de therapeutische jacuzzi “Euphoria”, een buiten bed en salon en ligzetels klik hier.

Vloerkoeling is aanwezig voor een koele nachtrust tijden de warme zomernachten.

De Bluebird Suite :