Detox-Kuur in het Health Energy Centre

 

 

Waarom een Detox-Kuur ?

We worden constant blootgesteld aan toxische stoffen: in onze voeding, via de lucht en het water. Voeg daarbij nog de schadelijke stralingen die ons voortdurend belasten. Zelfs al letten we zeer goed op door zo gezond mogelijk te eten en te leven, toch blijven er negatieve invloeden bestaan. Gelukkig beschikt ons lichaam over doeltreffende ontgiftingsystemen (lever, nieren, lymfe) maar ook die hebben hun grenzen en beperkingen, zeker bij mensen die nog een bijkomende belasting hebben door stress. Na verloop van tijd zullen die toxische elementen ons lichaam en ook geest schade berokkenen, eerst op energetisch vlak, daarna op celniveau en uiteindelijk in weefsels en organen om te leiden tot vaak ernstige ziekten zoals kanker en hart- en vaatziekten.

Eigenlijk is een regelmatige ontgiftingskuur in deze tijd voor iedereen aangewezen. Voor mensen die relatief gezond leven best een keer per jaar. Voor mensen die roken, veel alcohol drinken, ongezond eten, veel stress hebben, blootgesteld zijn aan toxische stoffen en stralingen is zelfs meer dan een kuur nodig. Dat geldt ook voor mensen die reeds in het stadium van ernstige ziekte zijn beland. Meestal is een kuur van een week voldoende, soms kan een kortere kuur volstaan en voor bepaalde ziekten is een kuur van meer dan een week noodzakelijk. Voor meer info over het Detox-Kuur Arrangement klik hieronder op Uw Detox-Arrangement.

 

Waarom detoxen in het Health Energy Centre?

Veel ontgiftingskuren zijn standaardprogramma's die zogezegd voor iedereen geschikt zijn. Niets is minder waar want sommige van die kuren zijn niet sterk genoeg voor bepaalde mensen maar te krachtig voor anderen zodat ze zelfs schadelijk kunnen zijn. De detoxkuur in het Health Energy Centre wordt volledig individueel aangepast. U wordt eerst ondervraagd en onderzocht door een gespecialiseerde arts. Pas dan wordt een persoonlijk programma opgesteld. Dat programma is zeer breed en werkt zowel energetisch (opheffen van blokkades, verbeteren van de energiestromen, ...) als fysiologisch (op stofwisseling, cellen en organen, lymfe, lever, nieren,..) als mentaal.

In het Health Energy Centre beschikken we dan ook over een zeer uitgebreid gamma aan behandelingmogelijkheden. U kan een overzicht van de behandelingen raadplegen klik hieronder op het icoontje “Behandelingen. De behandelingen worden zowel op het energetische niveau verzorgd klik hieronder op het icoontje “Alternatieve Behandelingen : Medisch/Energetisch als op het psychosomatische niveau met speciale aandacht naar relaxatie klik hieronder op het icoontje “Alternatieve Behandelingen : Psychosoma/Relaxatie. Een unieke therapie die u tijdens uw kuur in het Centrum krijgt is de e-DNA (energetische DNA therapie) behandeling waarbij u druppels inneemt die energetisch aangemaakt zijn op basis van uw DNA. Meer info over e-DNA klik hier. U krijgt ook een fles e-DNA mee om verder thuis in te nemen. Na het einde van de kuur is het trouwens niet afgelopen: u krijgt van ons een persoonlijk programma mee voor verdere thuisbehandeling met adviezen op gebied van voeding, energetische zelfbehandeling, enzovoort. U kan ons ook na uw kuur nog steeds verder contacteren voor advies.

Niet enkel kunt U uw ontgiftingskuur combineren met andere complementaire behandelingen naar keuze maar een combinatie met een Meditatie en/of Reiki cursus behoort eveneens tot de mogelijkheden. Voor meer info aangaande de meditatie lessen en Reiki initiaties klik hieronder op het icoontje.

Exclusieve verblijfsfaciliteiten tijdens uw Detox - Kuur

Een ander belangrijk voordeel van een ontgiftingskuur in ons centrum is dat uw verblijf hier bijzonder aangenaam en ontspannen zal zijn. Ons motto is "Genezen en Genieten" ("Enjoy and Energise").  Het Health Energy Centre combineert luxe, vakantie en gezondheid met een unieke detox kuur specifiek voor U op maat gesneden. Met deze herbronningskuur kunt U individueel genieten van onze Exclusiviteits-Formule.

Verblijf

Tijdens uw verblijf hebt de keuze tussen twee luxe kamers of de luxe van een weelderige suite. Meer info over de verblijfsfaciliteiten klik hieronder op het icoontje “Casa Alta Vista : Uw Verblijf. Deze formule is strikt privé voor U, uw partner of familie of vrienden die de kuur met U delen.  Tijdens deze kuur wordt U behandeld door Dr. I. W. Nagels die U zal evalueren en de kuur naar uw persoonlijke behoeften zal opstellen en opvolgen.

Activiteiten

U kan tijdens uw kuur genieten van de prachtige natuur in de Algarve door allerlei excursies en activiteiten in de omgeving te doen. Klik hieronder op het icoontje “De Algarve : Land van Zon en Zee voor meer info in verband met de “things to do” in de Algarve. Er is zoveel te zien en te doen dat u wellicht nog een aantal dagen extra wenst te blijven na afloop van de kuur. Ook dat is mogelijk en wij kunnen uw verblijf verlengen naar wens.

Prijzen

Voor onze prijzen en voorwaarden klik hieronder op het icoontje ”Prijzen Detox - Kuur”.