Hydro-en Aromatherapie

De Kracht van Water, Etherische oliën & Zeezout

Water als natuurlijke manier van ontspannen

 

Een massagebad met aromatherapie combineert de therapeutische effecten van zowel water (hydrotherapie) en etherische olie (aromatherapie). De warmte van de hydrotherapie is nuttig tegen spierpijn en spanning, huidaandoeningen, stress en gewoon pure verwennerij. De jets en luchtbellen geven bovendien een massage aan je spieren en gewrichten.

Een van de meest aangename methode van helen : aromatherapie

Etherische olie (ook essentiële olie genoemd) is een uniek geschenk uit de natuur. Herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend. Vaak worden zij ook de “levensenergie van de natuur” genoemd; ze zijn het hart en de ziel van de planten.
Essentiële oliën zijn de aromatische vloeistoffen die gewonnen worden uit bloemen, bomen, wortelen, struiken en zaden. Moderne onderzoeken tonen aan dat essentiële oliën bij aromatisch gebruik en in combinatie met baden, een rustgevende, evenwichtige, reinigende, verjongende en energieke werking op lichaam en geest hebben. Wellicht heb je ooit al eens genoten van de geur van een roos of van lavendel. Wat te denken van de geur van vers gesneden munt. In dat geval heb je zeker de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën ervaren. Deze therapie is de meest aangename, mooie therapeutische ondersteuning van uw lichaam en geest in ons centrum. Wij beschikken over een binnen en een buiten spa.

 

*opleiding en materiaal voorzien in het Health Energy Centre