In Memoriam : Mamy

Mariette De Meulder 14 december 1932 – 18 december 2018

Ik begin spijtig genoeg het jaar met treurig nieuws. Eind vorig jaar, moest ik afscheid nemen van mijn 86 jarige moeder. De laatste weken van haar leven werden gekenmerkt door liefde en intense gesprekken. Haar verzorging hebben haar kinderen, mijn broer en ik op zich genomen. Het was een sereen afscheid, bewust heeft zij gekozen voor euthanasie om geen onnodig leed te moeten ondergaan. Ik draag haar in mijn hart tot wij mekaar weerzien.

Zij was een sterke persoonlijkheid met een ijzeren discipline maar met een gave van heling voor anderen. Ze heeft met reiki velen geholpen en stond steeds klaar met een luisterend oor. Tijdens moeilijke tijden heeft ze  ook mij geholpen.

Goede reis Mamy, mogen al je dromen zich verwezenlijken in die andere dimensie die men de dood noemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *