Lichaam & Geest: Detox & Meditatie

 

Het Detox Arrangement

Het Health Energy Centre is een veelzijdig centrum daar waar het uw welzijn betreft. Wanneer U bij ons een Kuur volgt kan dat op individuele basis, dat wil zeggen dat U, uw familie en vrienden volledige privacy genieten. Wij hebben verschillende formules om Uw energie te optimaliseren en die formules kunnen aangepast worden naar uw persoonlijke noden en wensen.

Onze Detox formule zorgt zowel voor een lichamelijk ontgiftingsprogramma als voor een mentale rebalancing. Zoals steeds worden in ons centrum gezondheid en ontspanning aan mekaar gekoppeld, want hoe meer je ontspant hoe beter de therapieën aanslaan. Het mentaal-psychologische gedeelte krijgt dan ook de nodige aandacht. Lichaam en Geest zijn immers één geheel en zijn onlosmakelijk met mekaar verbonden. U ben een uniek individu, een uniek wezen met een unieke geschiedenis en noden. Daarom kunnen er steeds in uw behandelingen aanpassingen gebeuren die heilzaam zijn voor jou persoonlijk.

Meer info op volgend bladzijde of klik op het icoontje hieronder

Meditatie Lessen & Reiki Initiaties

Het Health Energy Center geeft meditatie lessen en Reiki inwijdingen tijdens uw verblijf.  Onze Cursussen zijn voorzien van professioneel didactisch materiaal. De nadruk wordt gelegd op diverse meditatie systemen zoals bvb. Mindfullness. Meditatie lessen en Reiki initiaties kunnen gecombineerd worden met een Detox arrangement maar ook als aanvulling op je vakantie met ontstressen als focus.

Meer info over Meditatie kijk op de volgende bladzijde of klik op het icoontje hieronder.