Meditation Study Section : Meditatie & Reiki

Het Health Energy Centre geeft meditatie les in het hart van de Algarve in Portugal.

 

  Meditation Study Section

Health Energy Centre 
Algarve Portugal

Wij geven Meditatie Lessen en Reiki initiaties in onze serene Villa Casa Alta Vista. Deze lessen en initiaties omvatten het aanleren van een aantal meditatietechnieken en het waarom en hoe van mediteren. Mediteren is zeer populair geworden via de media maar heeft een eeuwenoude traditie in diverse culturen. Wij benaderen meditatie meer in de diepte omdat het uitgelezen systemen bevat om jezelf te ontdekken en een hele andere kijk op jezelf, je omgeving en de wereld te krijgen. Dit kan zorgen voor wat men noemt “innerlijke vrede” waardoor je het leven op een positievere manier tegemoet treedt. Het is een boeiende ontdekkingstocht meer nog een fascinerende reis. Meer interesse voor onze praktijk en studie programma klik hieronder “Lessen Pakket. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding en staan U bij met raad en daad. Meer info over uw docenten ? klik hieronder “Uw Docenten” Meer info betreffende onze prijzen ? Klik hieronder op “Prijzen”.

Meer informatie over onze meditaties op onze nieuwe website Mediation-Algarve.com. Deze website is momenteel in opbouw maar U vind er binnenkort een schat aan GRATIS informatie, tips en online cursussen.

Verblijf en Activiteiten

Meer info over uw verblijfsfaciliteiten klik hieronder op “ Casa Alta Vista : Uw Verblijf”.

Maar het is niet enkel studie en meditatie, wij trekken erop uit om de adembenemende natuur te ontdekken en haar te benaderen met hart en ziel. Een unieke ervaring waar ook dolfijnen deel van kunnen uitmaken. Deze activiteiten kunt U op eigen initiatief ondernemen of onder onze begeleiding. Ontdek alle activiteiten en klik hieronder op “De Algarve: Land van Zon & Zee”.