Ontbijt & Lunch Faciliteiten

Je ontbijt wordt geserveerd wanneer je dat wenst. Een telefoontje met de intercom en je kunt genieten van een ” standaard ontbijt” of “a la carte” je ontbijt zelf samenstellen naar smaak. Van zalm & champagne tot een English breakfast met beans & bacon of Continentaal ontbijt met croissants, koffiekoeken, vers home made brood en heerlijke versgebakken muffins met diverse smaken : blauwe bessen, peren of chocolade om er een paar te noemen. U kunt uw droom ontbijt binnen of buiten laten serveren naar wens.

Diverse streekproducten komen aan bod, zoals de overheerlijke Algerviaanse honing en smeuïge schapenkaas. Het enige minpunt is het uitgebreide aanbod want soms is kiezen moeilijk!

Als uit eten gaan een probleem is door je dieet of voedingsallergieën, wordt hier rekening mee gehouden en of het nu een gluten-, ei-, noten- of soja-allergie is of je wilt gewoon op je lijn letten, er wordt rigoureus gelet en tegemoetgekomen aan je specifieke noden. Op aanvraag is lunchen in Casa Alta Vista mogelijk. Deze bestaat uit een dagmenu die vooraf met u wordt besproken om met uw voorkeur rekening te houden. Als U na leuke, maar soms vermoeiende activiteiten s’avonds enkel een snack wenst is ook dit mogelijk tot 19.00 u. Natuurlijk home made en zoveel mogelijk biologisch, met de verse lokale producten en met dezelfde zorg voor je specifieke behoeften.

Dineer je liever uit?  In de directe omgeving heb je een ruime keuze aan uitstekende visrestaurants.  Op amper een tiental minuten van Casa Alta Vista op de stranden van praia do Porto de Mos vind je twee uitstekende restaurants “Antonio”of “Campimar”of in het charmante dorpje Luz het oude geconverteerde fort “Fortalezza” met een mooi zicht op de rotsen of je hebt de keuze uit tientallen restaurantjes aan de marine van Lagos en dat voor een prikje: uit eten hier is goedkoop!