Pret met Dolfijnen

Dolfijnen : dolfijnen spotten in open zee en zwemmen met dolfijnen in Zoomarine

zwemmen met dolfijnen in het ecologische centrum van Zoomarine

Niets is zo leuk als dolfijnen. De energie die deze dieren bij je opwekken is een natuurlijk anti-depressie middel, gegarandeerd: als je het niet meer ziet zitten ga dolfijnen spotten of nog beter ga met ze zwemmen! Het laat een blijvende indruk na die je je hele leven zal koesteren, het is ronduit uniek! Dolfijnen spotten kun je in de marine van Lagos op 10 minuten van Casa Alta Vista.

Je kunt het rustig en comfortable bekijken met een catamaran if als je graag wat meer actie hebt met een rigid inflatable boat of RIB die sneller en wendbaarder zijn.  Je hebt 90% kans om dolfijnen of andere zeezoogdieren te spotten zoals kleine walvissoorten of in het voorjaar zelfs Orca’s. Wij verzorgen je reservaties !

Ook Zoomarine, op een 35 min rijden van Casa Alta Vista, is een must. Je kunt er met dolfijnen zwemmen die onder supervisie staan van marinebiologen. Voor de dieren, die allemaal in gevangenschap geboren zijn, werd een volledige kunstmatige lagune aangemaakt waar ze naar hartelust kunnen zwemmen. Er is getracht maximaal hun natuurlijke habitat na te bootsen en respect voor de natuur en haar bewoners voert hier de boventoon. Je wordt door de trainers gecoacht om te leren omgaan met bvb “Lotus” een van de imposante mannetjes dolfijnen en hen met respect te benaderen. Het welzijn van de dolfijn komt eerst en na een aantal strikte richtlijnen kun je van hun vrolijke open aanwezigheid genieten.

Dolfijnen spotten