Spa & Exotische Tuin

Ons moto: Enjoy and Energise

Geniet van onze Spa faciliteiten en het ruime terras met salon, buitenbed en dubbel zwembad.

Ons moto: “geniet en laad je batterijen op” komt maar pas tot volle ontplooiing in de gezonde buitenlucht. Zeg nu eerlijk, wie blijft in dit zonnige klimaat op de kamer?  Vanuit het slaapvertrek van de suite wandel je op een prive terras met 360° panoramisch zeezicht.  Je kunt hier desgewenst je ontbijt nuttigen in de buitenlounge met voor je de oceaan en je infinity pool omringd door de tropische tuin en opgevrolijkt door de geluiden van talloze vogels zoals het typische geluid van de hop, gekir van duiven of de vrolijk kwetterende zwaluwen.

Ook op de ruime terrassen van de “Red Tiger” en “Ocean Blue Dolphin” kamers, waar je van het verbluffende panorama geniet, kun je desgewenst ontbijten. Na het ontbijt kun je opteren voor een zwembeurt in de infinity pool of een verkwikkende aqua massage.

De Spa Euphoria met behandelfaciliteiten zoals aroma & chromo therapie.

Twee jacuzzi’s staan voor je klaar waarvan de gloednieuwe spa Euphoria. Deze wellness spa met therapeutische eigenschappen is speciaal uitgerust met specifieke massagekoppen voor bepaalde spiergroepen. Aanvullend aan de hydrotherapie beschikt deze spa over aromatherapie en chromo- of kleurtherapie die op de meest aangename manier zorgt voor een behaaglijke regeneratie van lichaam en spieren en een maximaal ontspannen gevoel teweegbrengt.  Je bent dan helemaal klaar om je dag te beginnen en bijvoorbeeld te gaan zwemmen met dolfijnen, trips te maken naar het Monchique gebergte of gewoon een zonnige luie dag door te brengen voor het zwembad of 10 minuten verder op een van de vele stranden van Luz of Lagos.