Uw Detox Kuur Arrangement

Ontgiften met de Detox-Kuur Arrangement: Enjoy & Energise

 Uw Detox-Kuur Programma

Voor elke ontgiftingskuur wordt een individueel programma uitgedokterd op basis van een anamnese (ondervraging) en medisch onderzoek. We geven hier enkele voorbeelden van veel voorkomende behandelingselementen maar deze lijst is niet limitatief:

❋   Sapkuur met fruit, groenten en energetisch mineraal water.

❋   Cuppingtherapie waarbij op energiezones op het lichaam ventouses worden geplaatst die opgestapelde gifstoffen onttrekken en de energiestromen terug vlotter laten doorlopen.

 Energetische lichttherapie waarbij licht energetisch op chakra’s wordt ingestraald.

 Acupunctuur met laser en/of naalden om vooral de lymfestroom te activeren. De lymfe is een belangrijk onderdeel van de ontgifting en afweer in het lichaam.

 Elektromagneetveld-therapie om de lever en nieren optimaal te stimuleren.e-DNA detox- druppels met specifieke werking op lymfe, lever en nieren.

Dagelijks wordt ongeveer 1 uur behandeld met de diverse therapieën.

Uw Detox Menu

?  Ontbijtmenu : verse fruitsalade, vers groentesap, muesli van gemengde granen en noten met rijst, soja of amandelmelk, biologische natuur yoghurt met lokale biologische honing , mineraalwater. Kruiden- of fruitthee.

?  Middagmaal: volgens voedingsadviezen dokter.

?  Vier uurtje : mix vers fruit/ groentesap, fruithee naar keuze (facultatief)

?  Avondmaal : groentensoep of bouillon, biologische volle rijst met macedoine van verse groenten en bonen, groene salade met tomaten, geraspte worteltjes en verse groenten van het seizoen, home made vinaigrette, mineraalwater.

? Voor het slapengaan : Melisse of Camille thee naar keuze.

Indien u allergieën of specifieke voedingsvoorwaarden in uw dieet heeft, gelieve de dokter daarvan op de hoogte te brengen zodat wij de voeding kunnen aanpassen.