Welzijn & Detoxen

HET HEALTH ENERGY CENTRE

Een unieke service :  Alternatieve behandelingen en therapieën aan huis. 

Wanneer je energie en gezondheid te wensen overlaat is dit een perfecte  combinatie om terug in optimale conditie te komen!

Als je gezondheid te wensen overlaat kan op reis gaan een gevoel van angst en onzekerheid teweegbrengen. Ga je het wel aankunnen?

Wat als je in je verblijf permanent een ervaren arts hebt? Meer nog: wat als je ter plaatse kunt behandeld worden: klassiek maar ook alternatief zoals met acupunctuur, laser- en magneetveldtherapie, Bachbloesems en meer?

Dr. Ivo geeft je advies en behandelingen op maat. Verschillende therapieën kunnen aan bod komen zowel voor fysieke als voor problemen van meer psychosomatische aard. Deze behandelingen zijn individueel al naar gelang uw fysieke en mentale toestand van het moment. Deze behandeling is dus een behandeling op maat en kan maar één of twee of meerdere behandelingen omhelzen. Meer weten over de verschillende behandelingen?  klik hieronder op het icoontje.

Het is bovendien mogelijk uw verblijf te combineren met een Detox-Kuur. Dit is wel even op voorhand te bestellen. Interesse? Volg dan deze link en klik hier hieronder op het icoontje.

Casa Alta Vista en het Health Energy Centre is een uniek concept waar aandacht naar je welzijn en gezondheid samen gaan met pure verwennerij in een aangename omgeving en met een warm persoonlijk contact.

Voor meer info en boeking contacteer ons en klik de onderstaande link.